Puzzle
Na dlaždičkách leží mokré vlasy
aby jí pak železným pohlazením
krev rozproudila
všichni to vědí
na čelo
kolem se nese tlumená rádiová hudba,
zvlášť dobře vypadá s tím pěkným pokojem
Protékání a zkapávání
na střechu
Co je v hlavě?
jsi-li přítel
smrtelná choroba
Ozdravené paprsky zařízení
jako horké kapky deště
strhal si náplasti a shodil do prachu
pusu na čelo
...nikdo by nikdy neuvěřil
žluté slunce
...nikdo by nikdy neuvěřil
že je blíž
Přečteno 311x
Tipy 24
Poslední tipující: someone.else, Lesní žínka, Akrij8, Jiří I.Zahradník, Malá mořská víla, Ondra, Marten, V.N.Losinský, DuvtipnyCmelak, AngelLia31, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)