Uvězněná v soupravě

Uvězněná v soupravě

Anotace: Malování tahů 2022

Přemýšlím o básni.
Matrix v hlavě.
Chci vystoupit a nedaří se.

Běhám jak ve scénáři,
co nechci žít.
Na trávu se dívám
a zděšení.

Zjistím, že sama nejsem v uzavření.
Zezadu slyším spolucestující.
Jsme tu obklíčeni.

Žádná klapka v uzavřeném prostoru.
Pocit trýzně jako v hororu.
Tlačíme víc a dveře nic.

V horku mráz mám v sobě
a pocit jako v hrobě.
Pak na peróně klepu kosti,
jsem venku a duše plná zvonků.

Nepotřebujete na ten autobus?
Slyším a dělám klus.
Bezvětří a kvílení much.

Upocená a srdce proudí
i v hlavě všechno buch.
Už konec filmu.
Žuch a kuk.
Autor mkinka, 19.07.2022
Přečteno 121x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Amonasr, Iva Husárková, Fialový metal, Frr, šerý, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí