Anotace: ...
hustěěěěěěěě...tadle je božácká.... ..ještě pořád mám kreslit?? bych se do toho mohla zas pustit...
05.04.2007 23:27:00 | Aniška
I do rozhovoru bych vtěsnala malinko příběh, jinak ale je tohle pojetí moc hezké, svérázné a určitě je tahle báseňka zajímavější než ta tvá dnešní druhá :)
21.03.2007 22:34:00 | Miskitka
Na otázku jak se máš, odpovídám vždy modře. Doteď jsem nevěděl proč.. díky.
21.03.2007 22:19:00 | Memories