Pro malíře
Anotace: Malování tahů 2022
Namaluj mi moře,
obraz bude v hledáčku.
Ty vlnky omyjí můj pás
a budou pokračovat snáz
i v proudu chvění.
Zastav štětec v naplnění.
Jen prosím s citem a polohlasem.
Vím, šeptáš úžasem.
Tep už se zvedá
v modři dní.
Padá scéna nevšední.
Paráda v kráse zní.
Proti barvám je text málo.
Stíny příjemnými srdce právě ržálo.
Přečteno 127x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, CULIKATÁ, Dejvis, Kan, Frr, Fialový metal, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)