Sami sebe rádi měli by jsme mít,
jen tak pak druhé - můžeme potěšit.
Dát jim čas a kousek sebe
poznati vůni květin, bezbřehost nebe.
~☆~
Měj se rád
Mám se ráda
Mějme se rádi
Ať máme rádi:))
Tak
A měj pěkný den
21.07.2022 15:21:44 | jenommarie