Nezná míru v pití,
proto neví,
jak se lidé kolem cítí.
Domů chodí,
s ostudou
a jako kníže, blahorodí.
Neprosí a neděkuje,
jako pán,
jenom prstem ukazuje.
Egoslav VŠErostlý
už přišel.
Poklonit
zout boty
sundat šle.
Pozor kbelík
No, ten zas JE ..
Nelamentuj
..a
..
To mi připomnělo
jednu moravskou zde žijící rodinu
4 děti a když se táta vrátil značně unavený
všichni nastoupili.
(On byl takový drobeček a z očí metal hromy blesky, holky jen kmitaly. To už je dávno, už jsou dospělé a on už zde není)
21.07.2022 15:19:59 | jenommarie
Z dětství si pamatuji, že takových
byla plná ulice. Byli to " živitelé rodin ". Co na tom, že prochlastali
půlku výplaty ". Ti lepší alespoň nikoho nemlátili.
21.07.2022 16:46:35 | Kan
Jo..těch příběhů člověk zná
a nemusí daleko, bylo to nějak..normálně nenormální v některých vesnicích a místech i dnes;).
Alkohol je metla.
Měj pěkný den a víkend Kane:)
22.07.2022 13:27:10 | jenommarie