Písnička pro andílka
Broukám si písničku
o lásce v srdci,
Vždy když mě obejmeš,
cítím, jak tvá křídla příjemně voní.
Broukám si písničku o síle v duši,
vždy když cítím tvou blízkost pak se mé srdíčko štěstím i radostí najednou rozzáří.
Broukám si písničku o tichém a voňavém moři,
věřím, že i když se mi stýská, tvá andělská ouška,
písničku kterou si broukám každý večer před spaním slyší.
Broukám si písničku,
o naději kéž se vše v našem životě zase v dobré promění.
Kéž moře jen láskou voní,
kéž se vše nepříjemné v slzy přijetí a odpuštění změní.
Kéž se slzy smutku v laskavém voňavém moři rozpustí.
Teď broukám si písničku o sluneční záři, která mě i lidem všem, na jejich tvářích, nádherný úsměv vykouzlí.
Broukám si písničku
o příjemném voňavém prostoru v němž se ticho v nádhernou voňavou hudbu duše promění.
Broukám si písničku
o tom, že místo tmy vidím nyní s hvězdami barevnou duhu na nebi.
Broukám ti písničku něžně do ouška,
o tom, že jsem Ti
za tvou milou přítomnost v mém srdíčku moc vděčná.
Stejně tak, jako ty mě objímáš,
toužím i já objímat svými voňavými křídly tebe.
Děkují ti moc za vše, čím mě obdarováváš,
Milý andílku opatruj se myslím na tebe,
Teď broukám ti do ouška písničku o tom, že jsi darem z
nebe.
Nikdy prosím nezapomínej na tu písničku která, ti nyní zní v srdíčku.
Bůh i tví kamarádi andílci tě milují a uzdravují tvoje tělo duši i srdce, tak jak ty uzdravuješ jiné bytosti.
Pečuj o sebe s láskou a rozsviť ve své duši světlo kéž ti tví andělé broukají do ouška svou písničku o nádherných chvílích v přítomných okamžicích.
Měj co nejkrásnější dny.
Můj drahý andílku ,
já broukám ti teď do ouška písničku se slůvkem děkuji, že si tu se mnou ve chvílích kdy tvou vůni křídel cítit potřebuji.
Mám Tě moc ráda
Eliška
Přečteno 136x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)