Myš
Vystupuji z vlaku
bez žádných tlaků.
Jdu do podchodu.
Vítá mě pavouk a myš,
co hledá skrýš.
Neječím a málo schází.
Má fobie se drží.
Myška je veselá a směje se mi.
Já uhýbám s otázkami.
Nejsem kočka ani její kamarádka.
Mizím a v hlavě děs.
Je malá a mě je teď milejší keř.
Přemýšlím, co potká mě zítra.
Napuchlé nohy z horka
a ona kouká.
Bojím se jí.
Nesmějte se mi.
Každý je jiný.
V ulici voní levandule,
z mrazáku vyndám nanuk
a zapomenu na to její kuk.
Strach špatný rádce.
Tvořím jen krátce
reportáž v myší obálce.
Jak léčí se fóbie?
Nevím, řeším jak život jde.
V kleče i ve stoje.
Přečteno 104x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Sonador, Psavec, Frr, Jan Kacíř, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)