Pohovor.

Pohovor.

Anotace: Jen lehká inspirace V. Vysockým

Pánové, kolik jste toho vypili ?

Ale jen pravdu,

z nás nedělejte debily.

Dva rumy a ňáký pivo,

to je fakt,

jen, aby bylo trochu živo.

Co se děje četníci,

že nás stavíte ?

Protože máte v palici;

tak co se divíte ?

A, kdo to tady ječel ?

To ten,

co s hlavou v koši klečel.

Tak sbalte se a raus,

přestaňte se předvádět,

jako Mikymaus.

 

Autor Kan, 22.07.2022
Přečteno 89x
Tipy 11
Poslední tipující: Vianney, Nazarian, šerý, ukrytá v máku, Marry31, Psavec, mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel