Černý úhel
Anotace: Malování tahů 2022
Do rukou beru ten černý zázrak
a tlumím přetlak dějů
i shluk bolestí.
Já vím, barvy se mění,
ale ta jedna je životní.
Majetek vnitřní
v milosrdenství ráje.
Chci gumovat, ale nechám to,
jak to je.
Zrcadlo ptá se,
co maluji.
Já odpovím krásnou naději.
Táhnu větve od kořenů,
ty miluji a obdivuji
i dokreslím čáru poslední.
To zem pohladí i v nečasu.
Srdce dá pózu úžasu.
Fantazie pusu luxusu.
Přečteno 113x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, šerý, Amonasr, Marry31, Petr27, Psavec, Fialový metal, JSH
Komentáře (8)
Komentujících (5)