Děkuji všem
Anotace: Malování tahů 2022
Připíjím sklenkou dojetí
a dávám každému objetí.
Báseň je spíše povídání
i chlácholení,
když má člověk,
těžké spaní.
Dávám lásku a svá slova,
aby vznikla óda zcela nová
pro okamžik souznění.
Dva roky krásné tady.
Být na Literu to má vnady
a není žádné závady.
Pohladíme se,
i když je život naruby.
Ať nám to táhne dál,
v úsměvu bez přestrojení.
Nejsme loutky na hraní,
jsme říčkou svého poznání.
Mám vás ráda všechny
a děkuji za povzbudivé dny,
co jsou alfou omegou všeho
a básní budiž vše citem požehnáno.
A pusou čistou doplněno.
Přečteno 169x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, CULIKATÁ, Vivien, Amonasr, Psavec, Frr
Komentáře (10)
Komentujících (6)