Anotace: Tak tím si musí projít snad každý.
to je tak krásné...já nemám slov...na tohle se nedá nic jiného říct...prostě krásné :)
16.04.2008 21:11:00 | Duhová
Moc by mě zajímalo, jak tohle tenkrát dopadlo:o)
Víš, já se vždy snažím tomu druhému dátnajevo, co k němu cítím. Protož epak by už mohlo být pozdě a odešel by mi,natruc mým snům a lásce...
06.04.2006 13:45:00 | Sunny