Druhým jsme oporou,
když jiní nemohou.
Kdo nám pak oporou,
ostatní když nemohou.
~☆~
možná bych úplně sebrala to "ostatní" z posledního verše a poslala ho se proskočit jinam ... pro mě by to byla zajímavá zkratka z už tak zajímavé zkratky :)
23.07.2022 10:58:02 | lawenderr
oporou je vždy nějaká opora a pokud zrovna není, holt potřebujeme kumštýře, který nám ji vyrobí ;-)
23.07.2022 09:55:13 | Slav Milo