Vábnička not babího léta
Má nápěv krysařovy flauty
Rozkvétá v stínu poloslepá
Od slz jež kanou na rty
Do sítí zapletena
Trhá se do ztracena
13.10.2017
Pro ten podzim, který mám nejraději...
projdu Tvou básní s krysařem za zády
(u)mlčená...
Krásný text :)!
24.07.2022 00:30:36 | ukrytá v máku