Cítím se po ránu,
Že vůbec nevstanu.
Dokonce v neděli
jsem zcela v prdeli.
Jiné mi nezbývá,
než hodit do piva,
abych se netrápil,
popel, co ze mne zbyl.
19.10.2017
Pro mě je každodenní vylezení z postele hrdinství, zvlášť ve všední den
24.07.2022 15:42:41 | Marry31
A zamíchat...
Tedy to je nálada.
Ať je líp Jane.
Však je teprve ráno;)
...ještě vstaneš*
24.07.2022 09:01:28 | jenommarie