Jen
Anotace: Malování tahů 2022
Jen pár slov
dalo krov,
síň slávy
a hrdlo zdravilo,
že se napřímilo.
Jen pár slov ukázalo,
že žít se dá i s málem
a zatočilo s šíleným kabaretem.
Ale jakých?
Nebyl v nich hřích.
Jen terapie na saních.
Šeptám.
Uvěříš?
Slovo je štít i krunýř.
Jednou objevíš.
Je síla i klíč.
I důvod, proč žít.
Mluv a uvidíš.
Přečteno 210x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Amonasr, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)