Voníš ve vzpomínkách textech i písmenkách.
Ať i Tobě každý den tak voní,
Tak jako předloni, předtím i loni.
Vůně v mysli, dobrá nálada
ať uvnitř Tebe je stále zábava.
A radost maluje svá plátna.
~☆~
Vůně Ti vždycky připomene,
co pro Tě je tak cenné...
Krásný den, Míro :)
25.07.2022 18:12:57 | Emily Říhová
Ať radoSt maluje svá plátna
úsměv kolem kraluje
láska všude panuje
a srdce se raduje:-).
Moc se Ti povedla, krásná.
25.07.2022 12:25:28 | CULIKATÁ
Přej a bude TI přáno
dej a ...
Ale i TO platí stále..i kdyby né dáno měrou,
kterou si jsi přál **
Toto je přející srdce:)
Vůně se nikdy nesmyje, nezmizí
..máš ji v nádechu svých dní.
25.07.2022 12:07:34 | jenommarie
mám radost, když čtu texty, ze kterých úsměv, a možná, jednou i vůně na mě z virtuálního světa, kdoví ..
25.07.2022 11:07:10 | Vivien