Omývač mrtvol
Anotace: Chtěl sem to dělat, ale asi pudu k policii
Má jí jako z praku,
ledviny, ty zkusí,
vytáhne mě z vaku,
kdo a zač?
Chlápek z paneláku,
dělá to co musí,
rum a litra za kus,
omývač.
Přečteno 1004x
Tipy 2
Poslední tipující: kofka
Komentáře (5)
Komentujících (5)