Dar přírody
Anotace: Malování tahů 2022
Lístek se hýbe
a dá náruč.
Vítr pohladí,
když duše churaví.
I slunce se směje
a slzy suší.
Zapomenutá píseň
o slovo prosí.
Kývá angrešt a dá,
loutna se rozběhá
i radost má.
Tráva je čistá
a neřeší hříchy světa.
Sedím a nehledím,
jak to a to odtéká.
Okamžik bez bolesti rozkvétá.
Přečteno 125x
Tipy 12
Poslední tipující: Fil, Sonador, Psavec, CULIKATÁ, Frr, Ishtar, Jan Kacíř
Komentáře (0)