Šel podzimním lesem
nevlidným tajemným
až strašidelným
Nevěděl co jej v daném
okamžiku čeká
Byl to adrenalin,
pak ještě mrholit začalo
to bylo něco pro jeho
smutně tesknou duši
Tenhle nečas miloval
pomalu se po cestě
mechové toulal
Tenhle nečas to
byla voda na jeho mlýn
Tenhle nečas byl
jeho čas kdy
vněm nostalgie
vítězila na celé čaře