... touhy ...
Nechci být prachem
na zápraží života
nechci být stínem
svitu měsíčního...
Nechci být mrakem
na obloze tvé
jež stává se drakem
v duhových barvách...
Chci se stát řekou
jež břehy omílá
minutou vleklou
rána nedělního...
Být vášní i něhou
srdce kamenného
být skrytou sílou
jež záda narovná...
Přečteno 375x
Tipy 9
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, susana načeva, shakespeares, Elza511, Stoneman, jedam, WhiteSkull, Dermgen
Komentáře (3)
Komentujících (3)