Když hoří dům,
slzy ti v očích nezůstanou:
vysuší je - ohnivý žár.
Zlomená duše, v mysli zmar,
staví se stranou,
uhýbá soucitným pohledům.
Když hoří dům,
ztrácí se velký kus života:
beznaděj - obchází kolem.
Neusednou za svátečním stolem,
smutek a v očích prázdnota
žalují nebesům.
:( nemilosrdné plameny
27.07.2022 20:28:38 | Narra