Krok

Krok

Anotace: Vozíčkářům 2022

Ruce mluví
místo rukou,
vozík se skládá
s těžkou pomlkou.
Myšlenky občas v tahu
a bojí se času.

Kolečka, co znamenají svět.
Jen ten a ten jim může rozumět.
Bolest uprostřed vět
pronikavá i lazaret.

Dávám puket do karet.
K vám můj krok vpřed,
úsměv i let.
Ať zem dobrý terén dá
a má báseň přihopsá.
Raz a dva.
Běží láska v množinách.
Autor mkinka, 27.07.2022
Přečteno 115x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, kudlankaW, Psavec, Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel