Anotace: Vytvoří vám kousek přímo od sdrce ale na city srdce nemá...
Začíná zima i když mou kůži
červenec pálí
a jako kapky láme
žár vypalující
opravené střepy
prázdné srdce
hrnčířovo
hlínu lépe než pokožku
milované ženy hladívá
pak jiskra jež v peci zažehne
vytrvá déle než kdejaká
jiná