Usmívám se* Tvé růžové brýle jsou tak bezva kontrastní a lesklé. To je dobře, Mkinko.
28.07.2022 14:09:47 | šerý
Pro mě je den inspirací
I když zavaleni jsme prací
Levandule (lékařská) a Země ze mě voní ...
Štír a Střelec se mě bojí
Ale něco jiného v každém soudku je ...
A jiného vína nebude.
"***"
Jíťo měj fajn den a díky za hezké verše.
28.07.2022 14:09:27 | Fialový metal