Projet s Tebou celou Pálavu.
Vím, bez stresu by se to dalo.
Mít s Tebou dobrou náladu
k večeři pak dobré víno pít.
V klidu být a žít
v sklence bílé víno mít.
Pomalu všechno ochutnat.
Nebát se užívat, žít.
~☆~
A jak k životu, je zapotřebí málo... Jen ten běh přes překážky.
28.07.2022 14:19:18 | šerý
Stres je bohužel všudypřítomný, ale souhlasím s tím užíváním :)
28.07.2022 13:02:31 | Marry31
A mlsat s chutí všechny mlsky mít se klidně, hezky :-)
28.07.2022 08:33:58 | CULIKATÁ
No bez stresu to asi úplně nepůjde, ale krááásně se to čte ;-)
28.07.2022 08:05:13 | petrzal
Hezké. Moc se mi líbí.
28.07.2022 07:43:03 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?