Anotace: ...
Květina
si jako květinasi jako květina a tím to vše začíná
si půvabná jako lístek růžejsi sladká jako marcipán
kdo mi z toho okouzlení pomůžesnad ty růže co ti dám
růží plnou kyticiskládají k nohám žen básnici
...
Pěkné.
23.08.2022 18:04:50 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?