Tvé slzy jsou jako bič
a osud je krutý kočí,
pryč náhle je všechen chtíč,
nastal čas prázdných očí.
Tvé slzy vroucí kanou
a skrápějí tvoji něžnou líc,
city nechali jsme stranou,
jen pár slov chtěl jsem říct.
Smutné, tiché rozloučení,
v mysli letmé krátké vzpomínky,
na něžné lásky pohlazení,
na stole snubní prstýnky