Klimaticky koniec a Ja
Slepo a hlucho
V krku mám sucho
Preco sme ticho?
Ved je to psycho
Lesy nám horia
Suché su polia
Kyslé su moria
Lady sa topia
Mozem za to ja?
Teplota rastie
A Zem sa trasie
Vzduchom sa nesie
Spálené uhlie
To sa vie, ja nie!
V peci nám horí
Nech nie sme chorí
Hodnoty borí
Hladina morí
Plavec som dobrý
Klima tá nedbá
Vazba je spatná
Nie flasa vratná
Zmena neodvratná
Trump tvrdí matná
Sila v hurikáne
Braná reálne
Katastrofálne
Počasím sa stane
Nepreháňame?
Pláže a ostrovy
Skryju sa do vody
Zlatý vek chudoby
Atlantida doby
Hory mám za hobby
U dverí je pán
Pustiť ho snáď nám?
Bude to Klimrant
Klimatický migrant
ÚKačok dosť mám
Zvery a rastliny
Budu jak bonbóny
Jeden si vyhliadni
Iny tu už neni
Citronovnik v spálni
Civilizacia
Je rodina moja
Moja a aj Tvoja
Hrdí sa neboja
Nezáleží na tom
Co necháme deťom
Záleží len na tom
Kto robije atóm
Přečteno 116x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Fialový metal, Psavec, Marten, Iva Husárková, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)