Zas přichází letní deště.
Mám rád, když se blýská,
chtěl bych se dívat zblízka,
když udeří tam a tady ještě.
Mám rád i blesky v dáli,
když klikatí se a blázní,
jak žhavé jsou a pálí
v divoké z deště lázni.
Pak přijde prosté uklidnění,
divoké síly jsou tytam,
všude je ticho, klid pro snění,
v takové chvíli je lépe být sám.
Déšť mám také ráda
vláhu dodává..
blesků se však bojím
je v nich síla spoutaná *
Pěkná báseň Kane a ráda jsem četla:)
30.07.2022 23:39:15 | jenommarie
A už mi zase píšeš z duše :) Krásné
30.07.2022 20:31:28 | Narra
Mám rád ticho (i šrosvit) po bouřce se s probouzejícími zmoklými hlasy ptáků.*
29.07.2022 21:29:40 | šerý