někteří psíci nešťastně nosí
křišťálové obojky –
ale je to tak
očividně průhledné Omezováni !
- byť krystalicky čistou
vzácnou ambaláží...
sundejte jim je!
a prosím a hned je
pusťte mezi sloupořadí
načechraného větru
a oni vám z vděčnosti
přinesou náramek
co vyčenichali v trávě-
fant
jenž před milováním
kvapně odložila
nějaká šťastná milenka...
Svobodu psíkům, tak to máš recht!* Ovšem vyjma čtyřnohých můžů, co chtějí v obojku v BDSM u nohou paničky ocáskem vrtěti. No, ono se zvíře s člověkem hodně zbližilo.
31.07.2022 15:34:48 | šerý
Jsi zvířatkomil..
děs ta módní dychtivost
bez kouska rozumu a srdce
;)
30.07.2022 22:52:35 | jenommarie
Že bývám věčnou milenkou, prý předu šňůru přetenkou a vzývám slova o svobodě, dala jsem totiž přednost ...
jedné živé vodě
30.07.2022 11:27:34 | básněnka