Radostná
Anotace: Malování tahů 2022
Pomilovaná deštěm
v jasnozřivosti dne.
Směje se srdéčko
a je větrem natěšené
v rákosu snění nepomíjivé.
Bdím a ruce dávám všanc
s energií veškerenstva.
Být gravitačně jistá
je nálada čistá.
Zem opráší kolínko
a oči modré dají tůně,
ať něčí souzvuk nezastůně.
I labutě si cosi přejí
a zdobí rákos jinotaji.
Křídly lásku si dají
a k sobě se přitahují.
Bílá je prostá
a dává krásu ze sta.
Milujme se lidé -
věta čistá.
Přečteno 222x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, CULIKATÁ, Frr, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, Caliéry
Komentáře (4)
Komentujících (3)