Anotace: Ta mi došla asi třikrát za život. Dvakrát díky dětem, jednou při zkouškách a to byl malér. Na štěstí jsem to stihla.
Sbírka: Z mého života.
Dobrý trik-až mi dojdou souhlásky, samohlásky a vůbec tak sebou prostě fláknu a prospím se...:o)
22.03.2007 10:58:00 | Navire
...jé, holčičko, kolikrát já už ztratila slova...a ztrácet budu jistě dál...také jsem musela překousnout i svoje vlastní střeva...tak to říkám já :-)))...díky za komentík k "Úzkosti"...mám jich sice také dost, naštěstí to není nezaměstnanost...spíš jsem se vcítila do chmury dnešní doby...
22.03.2007 10:55:00 | Lota
...nápad výborný ...provedení pokulhává ...to víš sama ...ale o to tu nejde , viď :) ...
...taky se mi to stává ...nojo i teď když už jsem velkej kluk :)) ...
22.03.2007 08:35:00 | WhiteSkull
Maruš už máš na to nárok.
A tahle kamufláž???
Kéž by to bylo tak jednoduché...viď?
22.03.2007 00:19:00 | Verule
pro mě velmi pozitivní před úterní zkouškou z morální teologie :-) dík..moc pěkně jsi to napsala, vzpomenu si to, až mi bude nejhůř...
21.03.2007 23:36:00 | mamina