Protější strana Vesmíru
Hned tady za zrcadlem
Strach z krve, ze střepů
a nenávratna
Vztažená ruka po štěstí
Směnka předem splatná
Protější strana trápení
Okvětí petržele
Znovu a znovu z iluzí
Tvrdé si lože stele
25.6.2018
V přeludech topíme útrpné právo
na svět a život;)
..
Zajímavě napsané
31.07.2022 21:27:53 | jenommarie