.
na mostě iluzí
kam se chodím pravidelně opíjet
často potkávám
lásku s nenávistí
.
a ikdyž mě moc neposlouchají
slyším já je
jak říkají
že nic není tak
jak já to vidím
.
Lidský pohled má dvě oči. Jedno miluje a druhé nenávidí. Zaleží jen na sloučení v mozku - jak to vidí. A "člověk" bezbraný a tak nahý.
01.08.2022 22:39:40 | šerý
ach, Yry, to je překrásné. četla jsem několikrát. mám radost. nic není tak, jak to vidíme... děkuji Ti z celého srdce. "cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt, cokoli vidíme, je úhel pohledu, nikoli pravda." Marcus Aurelius... děkuji Ti, za krásné ráno. když za vším je úhel pohledu, tak až já dnes do Znojma pojedu, nebudu koukat na káňata létající modrou oblohou, ale daleko dopředu. jsi báječný. mám Tě ráda a objímám Tě pro krásný den. :-))
01.08.2022 02:17:39 | Iva Husárková
aurelius, to je moje nejoblíbenější víno
a tam někde blízko tebe se narodilo (perná u mikulova)
ve víně je pravda
vivat aurelius
01.08.2022 22:30:34 | Yry