Anotace: Místy doslovný a místy až moc volný překlad písničky Commercial for Levi od Placeba. Snažil jsem se vytvořit rýmy a nezměnit smysl, tak snad se to trochu povedlo. Přikládám i originální text, ať máte z čeho kritizovat ;-)
je to opravdu hodně volně přeloženo, ale pokud si to chtěl přebásnit, jinak to asi ani nešlo. každopádně smysl zůstal zachován a to je to hlavní:) je to zajímavý nápad...za sto!:)
20.04.2007 21:56:00 | paranoidandroid
Ty jo, to je už parádní výkon přeložit písničku a ještě to zrýmovat. To teda smekám...
12.04.2007 17:42:00 | Eylonwai
milujůůůů PLACEBO, konkrétně tuhle píseň a musím říct, že si mě vůbec nenaštval:) Je to dobrý!
31.03.2007 12:20:00 | B.B.Black
Je to fakt dobré a nejvíc oceňuju tvou snahu.Opravdu jsem ti nemohl dát míň než za 100%
22.03.2007 14:15:00 | Azazen
Je to dost volný překlad, někde jsem úplně změnil verš (třeba o žádném zámku ve sprše není v původním textu ani slovo), sloku s živým snem jsem zase vlastně jenom doslovně přeložil. Prostě jak to tak vyšlo.. :)
22.03.2007 00:16:00 | DOUBLEM