Je půlnoc
Anotace: Malování tahů 2022
Odešla půlnoc
a já dávám si kávu.
Jsi jedna z davu.
Indiánka z podšálků
a zamotala si mi hlavu.
Pohladím Tvé boky
a Ty dáš slovům slávu.
Mihotání v krůpějích potů za Tebe.
Budím se z churavění,
jsem prostoupen Tvou nahotou.
Ty dortík ve vteřině.
Kousám a nejsem ve víně,
ale v citu planině.
Obraz chutná i po slanině
a má rudé líce.
Už odhoď střevíce,
ty básničko ze sna mě budíce.
Miluji Tě ve špičce.
Přečteno 127x
Tipy 15
Poslední tipující: Dejvis, Fialový metal, CULIKATÁ, Nazgulll, Kan, Psavec, Frr, Protos1182, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)