Nevidím a neslyším,
náhle neznám svoje jméno,
jedno, ale, dobře vím,
kdy v paměti mám zataženo.
Je s vámi, ale, legrace,
mí rodičové milí,
je to vlastně bez práce,
abyste se rozčílili.
Potom stačí smutné oči
a svěšená ramínka,
táta pro mě z okna skočí,
rozpláče se maminka.
No jo, dětičky to s námi umí. Na mě to už zkoušejí moje vnoučátka. Milá básnička. ST a pozdrav z Prahy. Daniela
01.08.2022 17:58:21 | danaska