Oči radosti
Anotace: Malování tahů 2022
Brána do duše
zpívá v negližé.
Jas i v přítmí pozná se,
lahodí i tulí se.
Květ veškerenstva
plodí z rána
a báseň je šťastná z mála.
Líbám hlásky i obrázky.
Zpívám tón slastně
bez křečí.
Náruč kráčí v jinotaji.
Vlasy tančí v roji.
Radost mluví.
Já a Ty i útěk z prázdnoty.
Přečteno 201x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Dejvis, CULIKATÁ, šerý, Sonador, Psavec, zdenka, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)