Snad posté, snad poprvé
pitvám svou duši do krve
a nakládám ji do lihu
Možná že tady
Možná naproti
Vyměním čepec za knihu
strávenou a přežvýkanou
Možná se kotě okotí
a možná...
31.7.2018
Tady ta nedořečenost mi přijde trochu na škodu.
Nicméně začátek oslovil velmi :)!
02.08.2022 01:12:30 | ukrytá v máku