Anotace: Jak vidno, tento konflikt nebude mít brzkého konce, protože se setkaly dvě velké síly.
Vojevůdce
Ve světě zloby, války a nenávisti
choromyslný, snažil se panovati
s nemocí svou nesmířený
-dostat impérium a státy zpátky
Když rozkaz dal naposledy
krvavé hvězdy se rozsvítily
a zalily štěstím celou zemi
-dobrosrdečnou energií-
Vojáci se od zla oprostili
nastal mír a na tancích zpívali
pro národ, dobro a lepší životy
šťastní a živi se k rodinám vrátili
Ano, vždy lze soudit. Ale nikdy není pravda čistou pravdou, když neřekne se celá! Proto i nestranost... měla by zůstat bdělá.
01.08.2022 21:56:42 | šerý