Zvíře jménem Kolín
.
jak moc nejapné je
být kolínský alkoholik?
bloumat
polapen v gravitační jámě
rozpáleného hibernujícího města
nikdo jiný nenašel důvod či odvahu
se tu procházet
tou souběžnou opuštěnou chůzí
tě podpořit
z pachů asi nejvíc
na chodníku naschlá chcanka
je to příliš osudové
aby to šlo jen tak přechlastat
v noci je pavučina ještě lepkavější
na nádru geng zlodějů aut
kam taky nepatříš
horko
broskvová vodka
a pár zmatečných
nikam nesměřujících vzpomínek
Mojmírie
to jsme to dopadli
ale ani dnes bych se nespokojil s tvými obědy z polotovarů
kritizoval bych je
i tvůj vytřeštěný pohled
i když už jsem se taky vytřeštil
život mě vytřeštil
ukázal mi
kde všude překážím
.
nemlč!
zavrč!
ale už to nejde, je pozdě
.
Přečteno 155x
Tipy 6
Poslední tipující: DH22, Vianney, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)