Na hřbitově za městem,
upíři se oddávají neřestem.
Na hrobech se každou chvíli
zapomenou, lidé milí,
se svou obětí,
těsném objetí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?