Ukládá tělo mezi dva klíny
tóny se krátí večerní stíny
Mezi dva stomy letní peřiny
míjíš mé básně na tři vteřiny
Pro kousek hlíny pokrčíš rameny
tři malé rýmy tady na Zemi
Krásná.
Křehkost rýmů
v noci kladu pod peřinu
aby se staly snem
a neodletěly oknem ven...
Ráda jsem se ztratila mezi Tvými řádky...
02.08.2022 22:17:04 | ukrytá v máku
Děkuji za milý komentář, ukrytá v máku
Taky se rád ztrácím mezi verši
tohoto tmavomodrého světa
18.08.2022 08:56:37 | vůně mraků