Má hlavu, jemu, opřenou rameno,
chvěje se, pláčem se chvěje .
On její, konejšivě, šeptá jméno,
ona se na něj ani neusměje.
Hrubě si pohrál s jejími city,
zapřel svou lásku, šel s jinou.
Ty, co jsou v lásce zneužity,
mnohdy zklamání neprominou.
Náhle ho prudce odstrčila,
mráz odporu běžel ji po těle.
Slzy si s tváře šátkem osušila,
stmívá se, stmívá se nesměle.
Kde v srdci láska
nechce sbohem říct
tam dostaví se krutá bolest
život nás spojuje
vzápětí rozdělí
jak má si poradit srdce*.
..
Sice smutné, ale pěkná báseň Kane:)
03.08.2022 10:30:48 | jenommarie