Velmi pěkné
04.08.2022 10:46:23 | Caliéry
Děkuji za chválu. Mám radost a moc si jí vážím. Díky komentářům je i větší chuť dál psát. Má to smysl tak. Bez čtenářů by nebyla báseň básní. Je krásné, když i čtenář si chvilku zasní a je mi lepší ve všednosti dne. To krásno prostřednictvím slov je lyra , která dává smysl vteřinám v rychlosti denních běhů.
04.08.2022 10:51:47 | mkinka