Pohodová
Anotace: Malování tahů 2022
Oči modré jako tůně.
Vlasy, stíny nenucené.
Hvězdy, měsíc i den
štědrostí je nakloněn.
Úsměvný života směr.
Ach, koníčku zacválej.
S Tebou bude hej.
A srdce v marcipánu
i činy v Pánu.
Líbá dotek z vyšších sfér.
Anděl dává křídla do všech děr.
Hladí bližním milý den.
Přečteno 123x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Dejvis, Protos1182, Sonador, Caliéry, Květka Š., paradoxy, Frr, Psavec
Komentáře (8)
Komentujících (5)