Ležet u rybníka, na dece chytat slunce.
Vodou tělo chladit, houpat se na drobné vlnce.
Namazat záda si krémem,
louka kolem voněla by senem.
Být tam spolu, s slunce zrcadlem
prožít tak, krásný slunečný, spolu, den...
~☆~
To je nádherné.
05.08.2022 10:29:44 | mkinka
Kdo by nechtěl... Lepší než sedět v kanclu potit se jak dveře od chlíva, a vymýšlet nepotřebnosti.
05.08.2022 10:25:43 | Jan Kacíř
no jejda...
04.08.2022 17:34:25 | Frr
... letní sen...;-)já se koupu tak v potu a proto si ted pouštím zvuky moře...;-D
04.08.2022 17:22:50 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?