Anotace: Shořím v pekle
V mém těle to vře
Pln touhy
Pln chtíče
Mé já uvnitř řve
Na srdci šmouhy
Od rozumu ztratil jsem klíče
Svádíš mě bez okolků
Já podléhám
Podléhám tvé vůni
Ač jsem členem spousty spolků
A na rozum říct , že spoléhám
Podléhám tvé chuti
BUĎ PROKLETÁ
ty čokoládová tyčinko
O chvíli později vyhazuji obal...
Znovu jsem podlehnul...
Též dobře znám... čokoláda :) Paráda
04.08.2022 18:34:04 | Narra
....pěkná odreagovačka...;-)a místo čokoládové tyčinky se tam dá dát cokoli...a vlastně i kterákoli...
04.08.2022 17:18:27 | Marten