Anotace: co nás náhle opustil
I já v slzách dočítala, jaro mi vzalo syna. Určitě se potkají a pozdravy si předají.
Procítěné, dojemné, moc pěkné.
26.03.2007 00:26:00 | Theara
Krásně napsaná báseň.Určitě se k němu nějakým způsobem dostane a potěší ho.Kdo může vědět,jak to chodí po životě? Nikdo.
22.03.2007 17:58:00 | s.e.n
Nádherné, ale většinou odejdou ti co si to nejméně zaslouží.To už je nespravedlnost života.
22.03.2007 10:34:00 | Azazen